Apertas Academy

 

Fiscalisten hebben een kennisvak. Aantrekkelijk, maar daarbij horen onvermijdelijk permanent onderhoud en periodieke verversing. Apertas Academy biedt twee programma’s.

  • Apertas Permanent Education stelt fiscalisten in staat op een laagdrempelige manier inhoudelijk up to date te blijven in het internationale fiscale domein in de breedste zin van het woord en op die manier te voldoen aan hun PE-verplichtingen.
  • Ons programma Apertas BEPS Certificering is een intensieve, diepgaande cursus over het nieuwe internationale belastingrecht, bestemd voor fiscalisten met minimaal tien jaar ervaring.
Apertas Permanent Education

Apertas Permanent Education

€ 150 excl. btw p/m

Met Apertas Permanent Education bieden wij fiscalisten de mogelijkheid op een aantrekkelijke manier te voldoen aan hun PE-verplichtingen. Elke maand verzorgen wij aan het eind van de middag, op een centrale plaats in Nederland, een lezing (met discussie) van 2½ uur. De onderwerpen zijn altijd actueel.

Lees verder Aanmelden

BEPS Certificering

BEPS Certificering

€ 6.000 excl. btw p/j

De fiscalist met als specialisme internationaal belastingrecht kan bij Apertas BEPS Certificering een actueel en dynamisch programma volgen, waarmee hij of zij volledig op de hoogte blijft van alle actuele ontwikkelingen. De cursus combineert theoretische diepgang met praktische handvatten. Aan de orde komen alle onderwerpen uit het OESO-, VN- en EU-traject: van ATAD tot substance en van winstallocatie tot staatssteun. volledig meeneemt in het nieuwe internationale fiscale speelveld. Het schept niet alleen een diep theoretisch kader...

Lees verder Aanmelden

BEPS Expert

BEPS Expert

€ 5.000, VAT excl.

Become an international BEPS expert and limit your risks with this in Amsterdam held 5-day top-level training on the latest OECD BEPS challenges

Lees verder Aanmelden