Apertas BEPS Certification

De fiscalist met als specialisme internationaal belastingrecht kan bij Apertas BEPS Certification een actueel en dynamisch programma volgen, waarmee hij of zij volledig op de hoogte blijft van alle actuele ontwikkelingen. De cursus combineert theoretische diepgang met praktische handvatten. Aan de orde komen alle onderwerpen uit het OESO-, VN- en EU-traject: van ATAD tot substance en van winstallocatie tot staatssteun.

 

Deelname aan het programma betekent drie maanden hard studeren, maar ook discussiëren met collega-cursisten en een presentatie houden. De groep bestaat maximaal uit tien deelnemers. De opleiding wordt afgesloten met een mondeling tentamen en het schrijven van een paper. De lat ligt dus hoog. Wie de certificering behaalt is verplicht elk jaar een aantal sessies bij te wonen en zich opnieuw te laten toetsen op actuele kennis. Alleen dan kan hercerticering plaatsvinden.

 

Wilt u meer weten? Kijkt u dan hiernaast naar het dagprogramma met de onderwerpen.  Wilt u weten op welke data u kunt starten met de BEPS certificering? Klik u dan hier. U kunt ons ook bellen (030-3200044) of mailen (academy@apertas.nl). ]

 

  • Na uw aanmelding nemen wij contact met u op.